Uw allround CV service

AEM Installatie & Service biedt u een allround servicedienst voor uw CV in Zaandam. Deze servicedienst bestaat uit een onderhoudsservice en een storingsdienst in het geval van mankementen aan uw ketel. Met onze services zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk last heeft van storingen en indien er toch storingen optreden bent u ervan verzekerd dat deze zo snel mogelijk worden verholpen!

Onderhoudsdienst, want goed onderhoud is het halve werk

Net zoals alle andere apparatuur is een CV-installatie onderhevig aan verval. Het is dan ook verstandig om uw CV periodiek te laten controleren, waardoor mankementen en storingen kunnen worden voorkomen. Door regelmatig onderhoud te laten plegen aan uw CV bespaart u kosten! Wij raden u dan ook aan om eens per jaar onze onderhoudsdienst in te schakelen. Tijdens ons onderhoud controleren wij de verschillende functies van de ketel zoals de thermostaat en de leidingen. Daarnaast maken wij de filters in uw CV schoon. Zo kan uw CV er weer flink tegenaan!

Storing? Wij staan 24/7 voor u klaar!

Heeft u last van een storing in uw CV? Wordt uw douche niet meer warm? Belt u dan direct de storingsdienst van AEM Installatie & Service. Wij kunnen uw probleem zo snel mogelijk verhelpen! U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.