Levering en Installatie van uw CV

de door ons aangedragen professional is uw specialist wanneer het gaat om de levering en installatie van uw CV-ketel in Zaandam. Wij hebben een ruim assortiment aan ketels, zodat wij voor iedere situatie een geschikte CV kunnen leveren. Kom bij ons langs voor een advies op maat! Ook kunnen wij voor u de complete installatie van uw CV verzorgen. Zo bent u verzekerd van een juist geïnstalleerde CV.

Assortiment CV ketels

Wij leveren een breed assortiment aan CV ketels van de beste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van een ketel waar u jaren mee vooruit kunt! Ons assortiment CV ketels bestaat uit de volgende merken:

  • Atag verwarming
  • Nefit verwarming
  • Vasco verwarming
  • Jaga verwarming
  • Thermic verwarming

Voor iedere situatie hebben wij de juiste oplossing. Komt u bij ons langs voor meer informatie over de verschillende typen ketels of een goed advies! Wanneer u bij ons langskomt zullen wij u eerst enige vragen stellen over uw woonsituatie, wensen en budget. Door goed naar u te luisteren kunnen wij gegarandeerd een juiste CV ketel voor u adviseren.

Installatie van uw CV door een professional

de door ons aangedragen professional is er ook voor de installatie van uw CV. Of u nu uw CV bij ons heeft aangeschaft of elders, wij verzorgen de complete installatie van uw ketel! Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er nodig is voor een vakkundige, betrouwbare en duurzame installatie. Bij de installatie van uw CV stellen wij uw ketel op de juiste manier af, controleren wij de diverse kranen en stellen wij de temperatuur in. U kunt direct genieten van een goed werkende CV installatie!